Publicatie

Hulp met Wetenschappelijk Publiceren

...

Publiceren is hard werken met soms een onzekere uitkomst; het is uiteindelijk aan het wetenschappelijke tijdschrift om de publicatie daadwerkelijk te plaatsen. Het proces van peer-reviewing kan erg lang duren en daarom is het noodzakelijk dat het ingeleverde werk waterdicht is, om zo de kans op publiceren te maximaliseren. Het schrijfwerk valt onder andere uit te besteden aan co-auteurs, collega's en vrienden, maar soms is een frisse blik van buitenaf de beste manier om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarnaast bieden we hulp bij het uiteindelijke indieningsproces, om zo de kans op een succesvol resultaat te vergroten. Wij bieden een team van schrijvers aan die ervaren zijn in onderzoek doen, wetenschappelijk publiceren en schrijven in de Nederlands en Engelse taal. Wij staan ervoor dat elk wetenschappelijk artikel een grondige vuurdoop moet ontvangen om zo te voldoen aan de wetenschappelijke standaard.


18 oktober 2019

Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden