Statistiek

Statistiek Bijles en Hulp met Statistiek en SPSS

...

Statistiek is vaak een verplicht onderdeel van een scriptie of noodzakelijk bij de analyse van de resultaten in een wetenschappelijk onderzoek. Met statistiek proberen we inzicht te geven in de verzamelde data, met behulp van diverse analyses en grafische weergaven. Het blijkt in de academische wereld een vak te zijn waar velen over struikelen. Onder bijvoorbeeld studenten psychologie is dit vaak een enorm heikel punt waardoor sommigen met de studie moeten stoppen. Wij bieden toegewijde hulp aan bij de betere begripsvorming en uitwerking van statistiek binnen de opleiding, voor een tentamen of voor je scriptie en/of publicatie. Toegespitst op jouw hulpvraag kun je rekenen op begeleiding van hoge kwaliteit met goede aansluiting op jouw unieke situatie.


20 oktober 2019

Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden