Stijn Venema

Statistiek & Wetenschappelijk Schrijven

Mijn naam is Stijn Venema, ik ben vijfdejaars student geneeskunde. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan met onderzoek, statistische methodologie, wetenschappelijk publiceren en het begeleiden van studenten als tutor. Daarnaast heb ik zelf ook veel peer reviews gedaan van wetenschappelijke manuscripten. Ik weet dus waar een sterke wetenschappelijke tekst aan moet voldoen en wat veelgemaakte fouten zijn. Na het afronden van mijn masterscriptie ben ik nog steeds erg enthousiast over wetenschap en statistiek. Ik hoop dat ik jou ook kan motiveren en kan overtuigen dat het schrijven van een scriptie of een wetenschappelijke artikel, met de juiste begeleiding, veel voldoening kan geven!


Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden