Birte Klusmann

Scriptie, Statistiek & Wetenschappelijk Schrijven

Ik ben Birte, promovendus in het UMCG. Door mijn enthousiasme en fascinatie voor de wetenschap heb ik er voor gekozen na mijn studie verder te gaan met mijn eigen onderzoek in de vakgebieden gezondheidspsychologie/ontwikkelingspsychologie. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van zowel bachelor- als masterstudenten en als tutor statistiek. Ook door mijn eigen Engelstalige publicaties en het peer-reviewen van anderen weet ik waaraan een wetenschappelijke tekst of onderzoeksvoorstel moet voldoen. Ik snap de drempels en problemen die vaak worden ervaren bij het schrijven van een scriptie of artikel. Je kunt van mij dus verwachten dat ik je in elke fase zal ondersteunen, zodat het een uitdagende, leerrijke en vooral positieve schrijfervaring wordt.


Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden