ThesisHero introductie

Wie we zijn en wat we doen.

...

Het blijkt dat veel HBO en universitaire studenten moeite hebben met het schrijven van een scriptie. Dat is niet vreemd; na vele jaren heb je dan wel een vak geleerd, maar weinig meegekregen over het schrijven van een scriptie. De opleiding verwacht vaak van de student dat hij/zij dit volledig zelfstandig uit kan voeren. Interne begeleiding (vanuit de studie) is waarschijnlijk daarom beperkt tot slechts een aantal uren. Daarnaast is de interne begeleiding in sommige gevallen helaas van betrekkelijk lage kwaliteit en weet de student niet wat er verwacht wordt van hem/haar. Daarom gaan veel studenten op zoek naar een externe scriptiebegeleider die helpt bij het afstuderen. Afgelopen jaren heb ik regelmatig begeleiding gegeven en heb ik gezien dat de meeste studenten met een beetje ondersteuning prachtige resultaten kunnen behalen. Na aansporing van meerdere studenten om de begeleiding groter op te pakken heb ik besloten om ThesisHero.nl op te richten. ThesisHero is een platform waar begeleiders aan kunnen sluiten en waar de student centraal staat; we rekenen geen uurtarief (om zo een eerlijke en behapbare prijs af te spreken) en zorgen dat de begeleiding naadloos aansluit op de hulpvraag. Daarnaast doen we actief onderzoek naar de oorzaak van de groeiende markt voor scriptiebegeleiding. Wij hopen hiermee in kaart te brengen waarom het zo is dat velen geneigd zijn om externe hulp te vragen. 

Met kortstondige intensieve begeleiding gericht op jouw unieke situatie krijg je een enorme voorsprong, en zul je merken dat zo'n scriptie best te doen is. Stuur ons snel een bericht, want we staan te popelen om ook jouw scriptie tot een succes te maken.


3 oktober 2019

Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden