Yleana Hanekamp

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om te sparren over ideeën/concepten rondom het maken van je scriptie. Zo hielp ik velen van mijn medestudenten, in het laatste studiejaar, hun scripties aan te scherpen. Ik ben aan de AKI ArtEZ afgestudeerd als Crossmedia Designer. Dit is een brede, interdisciplinaire studie waar analytisch denkvermogen en artistieke intuïtie samenkomen. Ik ben bekend in zowel digitale media als ook autonomere werkvormen. Analytisch en conceptueel ben ik geoefend in het geven van feedback over creatieve processen en (creatief) schrijfwerk. Zo ben ik ook dichteres. Een scriptie aan de kunstacademie gaat vaak net wat anders, zo kan een scriptie naast academisch ook een andere vorm hebben. Samen kijken we naar de gevraagde criteria van jouw Academie of Universiteit. Veelal betreft het maken van je scriptie wie jij bent als creatief maker en wat je fascinaties zijn. Graag leer ik kennen wie jij bent als creatief maker en waar je vastgelopen bent zodat we samen een plan kunnen maken. Ook geef ik feedback en tips om een goed professioneel portfolio samen te stellen. In welke fase je ook bent in je creatieve discipline samen komen we er zeker uit.


Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden