Johan Rodenburg

Ik ben Johan Rodenburg, en doe een MSc en Research Master filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Argumentatie vind ik ontzettend interessant, en als analytisch filosoof ben ik getraind om argumenten te analyseren en te ontdekken hoe ze verbeterd kunnen worden. Als student assistent heb ik studenten op zowel Bachelor- als Masterniveau gecoacht tijdens het schrijven van papers en theses. Ben je nog onzeker over de overtuigingskracht van je antwoord, of ben je onzeker over of deze past als antwoord op je thesis? Dan ben ik de tutor die je wil hebben, ik kan je helpen om een duidelijk antwoord te formuleren. Maar misschien is dat niet jouw probleem, misschien leest je thesis wel als een handleiding van een vaatwasmachine. Hier kan ik je ook van dienst zijn, met een beetje sleutelen aan je tekst kunnen we het een mooie lopende tekst maken. Dat is het probleem ook niet? Wellicht heb je moeite met motivatie, of bezwijk je onder de stress. We hebben het allemaal wel eens gehad, ik kan je hier ook helpen. Samen kunnen we een goed schema te vinden waarbinnen we optimaal gebruik kunnen maken van je tijd, en motiveer ik je om je eraan te houden. In het kort, als tutor kan ik je helpen om weldoordacht te zijn, en duidelijk te schrijven, en help ik je gedurende het hele proces rondom het schrijven van je thesis.


Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden