Johan Rodenburg

Hallo daar! Ik ben Johan Rodenburg, een afgestudeerd filosoof en beleidsanalist aan de Rijksuniversiteit Groningen met een passie voor het uit elkaar trekken van argumenten. Ik ben de menselijke versie van een thesaurus, die studenten op het bachelor- en masterniveau helpt de juiste woorden te vinden voor hun papers en theses. Zit je vast, heb je geen goede thesisvraag? Maak je geen zorgen, ik ben het antwoord op je problemen. Is je proza zo droog als de Saharawoestijn? Laat mij het regenwater zijn dat ervoor zorgt dat je tekst stroomt als een rivier. Overweldigd of heb je een lui gevoel? Geen zorgen, ik help je een schema te vinden dat bij je past en geef je de motivatie die je nodig hebt om door te gaan. Kortom, ik ben hier om je te helpen helder te denken, met academische flair te schrijven en je te begeleiden door het hele schrijfproces, van begin tot eind.


Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden