Yannic Hanekamp

Scriptie & Wetenschappelijk Schrijven

Na een aantal jaar scriptiebegeleiding te hebben gegeven, weet ik wat veelvoorkomende problemen zijn tijdens het schrijven van een scriptie. Ik ben vaardig in wetenschappelijk schrijven (heb zelf ook ervaring met publiceren) en vind het uitdagend om een goed en coherent stuk te schrijven. Het enthousiasme wat ik heb voor onderzoek en schrijven deel ik graag met mijn studenten. Dit zorgt voor een prettige en positieve werksfeer. 
Na het behalen van mijn eigen scriptie won ik een prijs op de opleiding voor de beste scriptie van het jaar. Kort daarna heb ik ThesisHero.nl opgericht.

Al is geen enkele studie hetzelfde en hebben scripties diverse vormen en maten, de basis van een scriptie is veelal gelijk. Een scriptie schrijven is een enorm karwei. Als het tegenzit dan is het goed om aan de bel te trekken en hulp in te schakelen. Een beetje extra hulp kan studievertraging voorkomen en scheelt je dan ook veel in je portemonnee. Met de juiste hulp, een handjevol trucjes en een beetje doorzettingsvermogen lukt het heel veel studenten om vaardigheden tot een nieuw niveau te tillen en te slagen. Ik hoop dat ik deze vaardigheden binnenkort ook aan jou mag meegeven om zo ook jouw scriptie tot een succes te maken.


Schakel de hulptroepen in!

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding of hulp met statistiek/SPSS.

Aanmelden